SB Naamakalat - nuo uljaat ja komeat sählääjät ovat nyt virallisesti myös netissä uiskentelemassa kohti suuria tekoja. Ihailkaamme. Eli siis toisin sanoen, tervetuloa SBNK:n virallisille sivuille. Täältä löydät tulevat pelimme, tietoa lahnoista ja lutikoista ja vaikka mistä - vaikkei se Sinua juuri kiinnostaisikaan

Pian tulossa äänestys jossa äänestellään jälleen pitkästä aikaa uutta kuukauden kalaa
Tammikuun äänestykseen »

VIIKON KUVA

Joka viikko joukkueesta tulee uusi kuva. Valinnan kuvasta tekevät itse Naamakalat.

Sb naamakalat - team kazakstan 6-7

Naamakalat avasi Hirviliigan tiukalla häviöllä Team Kazakstanille. Peliin lähdettiin hieman varovaisesti, koska vastustajalla oli peräti 4 kentällistä miehiä. Ensimmäinen erä meni melkeimpä Naamakalojen jyllätessä vastustajan pään nurkkia ja maalinedustaa. Luikerot menivätkin johtoon Niilon hienolla rannarilla jolle maalivahti ei voinut yhtikäs mitään. Kalojen maalia vartioinut Marko lyttäsi ensimmäisessä erässä vastustajien luulot pois parilla todella komealla torjunnalla. Vastustajalla alkoikin hermo pettää ja siitä alkoi joukkueen sikailu, johon "tuomarit" eivät puuttuneen millään lailla. Toisessa erässä tapahtui paha nukahdus jolloin vastustaja teki 3min sisällä kaksi maalia. Mutta Naamikset eivät tästä piitanneet ja peli tasoitettin Valtterin ja Henkan hienoilla viivalaukauksilla, jotka menivät lähes verkon läpi. Loppuerä oli tiukkaa maalintekokisaa joka päättyi lopulta rumaa peliä pelanneen Team Kazakstanin voitton. Lähellä oli ettei SBNK:n miehistöä joutunut sairastuvalle vastustajan erittäin rumien taklausten takia. Toivotaan että seuraavissa peleissä tuomarilinja olisi hieman parempaa ja päästäisiin jo hieman pelailemaan hienompaa peliä.

LISÄTTY:1.10. lokakuuta 2009

vahvistuksia joukkueeseen!!!

SBNK:n joukkueeseen liittyy kova peluri jota vailla Lierot ovat olleet jo pitkään!
Joni Niemi saapuu vahvistamaan Naamakaloja tulevaan Hirviliigan kauteen. Tältä monta vuotta kovaa pelanneelta Puolustajalta voidaan odottaa tarkkoja ja erittäin kovia laukauksia. Eiköhän sanota jo näin, että Jonin pelinumero 16 on jo jäädytetty naamakalojen arkistoihin, sen verran kova vahvistus nimittäin on tiedossa. JA TIEDOKSI KAIKILLE ETTÄ NAAMAKALOJEN KOVAT HANKINNAT EIVÄT TÄHÄN LOPU!!!

nolo häviö

Keskiviikkona 30.9 pelatussa SBNK vs FCV-C  harjoitusottelussa meni käytännössä ottaen kaikki pieleen, eikä tuuriakaan ollut mukana. Jo ensimmäisessä erässä näkyi että Naamakalat eivät ole kentällä käynyt ainakaan viimeksi, kuin ennen toisen maalmansodan alkua. Peliä onnistuttiin hallitsemaan niin paljon kun haluttiin, mutta tilanteet loppuivat aina huonoon syöttöön josta vastustaja karkasi ja rokotti. Toisessa erässä Lipsukat kaventivat peliä 1-4 Iiron ja Teron hyvällä yhteistyöllä. Kolmanteen erään lähdettiin taistelemaan vähintään tasoitus taskusssa. Fcv teki lähes identtiset kaksi maalia joiden turvin pikkumiehet johtivat peliä jo 6-1. Pienen tuuminnan jälkeen päätettiin vaihtaa hieman kentällisiä, joka tuntuikin toimivan, kun Juha kaventi peliä 2-6 uskomattomalla nollakulmalaukaksella. Heti pikkuperkeleen jälkeen rankaisi Naamakalat uudelleen ja tilanne 3-6. Loppuerä olikin Fcv:n omanpään jauhamista ja ajankuluttelua tilanteiden jälkeen. Lopulta peli päättyi 3-8 FCV:n hyväksi. Ja mainittakoon Valtterin 3 tolppaa ja 2 maalivahdin tuuripäätorjuntaa jotka pelastivat ukkelit häviltä. Propsit maalivahdeille

Sb naamakalat hirviliigaan!!!

Sbnk Lähtee Sunnuntaina 27.9 alkavaan Hirviliigaan. Tällä hetkellä ilmottautuneita joukkueita on 18. Naamakalat lähtevät tietysti tavoittelemaan ykköstilaa. Sarjaohjelma ja pelit tulevat sivuillemme 21.9.

Uusia naamoja kaloihin!!!

Valtteri Ritoranta,Henrik Vaherto,Eetu Berg,Lauri Juvonen ja Anssi Kupari liittyvät vahvistamaan Naamakaloja. Vahvistukset Tulevat tarpeeseen tulevaa kautta ajatellen.
LISÄTTY: 16.Syyskuuta 2009

kultaa kultaa kultaa!!!!

Vihdoin se tuli! Seuraavaksi juhlitaan jatkoilla niin maan prkl lujaa, että oksat pois. Kiitos kaikille Sbnk pelureille erittäin mahtavasta turnauksesta ja hienoista otteista kentällä, eikä tule unohtaa maailman parasta joukkuehenkeä! Pelaajien tehoja turnauksesta löytyy tilastot puolelta. Kuvia tulossa myöhemmin!
LISÄTTY: 8. Helmikuuta 2009

UUSIA NAAMOJA JOUKKUEESEEN

SB Naamakalat on saanut koukkuunsa kolme todella kovaa peluria. Jarno Lehto,Anssi Kupari ja Tero Paalanen liittäytyvät naamakerhoon juuri sopivasti ennen Hutungin turnausta. PELAAJAPROFIILIT tulossa myöhemmin
LISÄTTY: 29. tammikuuta 2009

SB NAAMAKALOILLE PRONSSIA yÖsÄhlyssÄ!
Naamakalat pelasi yösählyssä itselleen pronssia. Tavoitteet saavutettiin, mutta pelissä on vielä paljon parantamisen varaa. Turnauksessa kulta meni Pahoille Lapsille. Toiseksi tuli Oilers hävittyään Pahoille Lapsille jatkoajalla 2-1.
LisÄtty: 2. JOULUKUUTA 2006

tiedoite
Marraskuun Kalaksi äänestettiin tasapistein Juhis ja Jussi. Joulukuun Kala -äänestys on nyt käynnissä. Pelaajat muistakaa katsoa "Tietoa pelaajille" -osio!
LISÄTTY: 2.joulukuuta 2006

NAAMAKALOILLE TAPPIO
Torstaina pelatussa harjoitusottelussa tehtiin paljon maaleja, nähtiin kovia laukauksia, ilmaveivejä ja hienoja harhautuksia. Peli päättyi 15-9 SB Fiiliksen eduksi.